DEEPRED_logo_DB-160
campus
1212121212
golf
boomerang
111111
stoet-frederikssunds-erhvervsdrivende-940x400

Light-Tech

 

Steen Bolbroe

I 1996 grundlagde jeg Light-Tech, som en innovativ virksomhed med øje for de fremtidige muligheder indenfor lys og teknologi således spiller de korrekte løsninger både hvad angår design kvalitet og bæredygtighed en stor rolle i valg af belysning.
Vi vil fortsat være helt fremme i mulighedernes univers således spiller LED teknologien i dag en stor rolle i vort sortiment. 
Køb et lystjek, og spar på strømmen.

Tlf. 20 25 75 25  .  www.light-tech.dk  . 

Kontor og inspirationscenter:

Holbækvej 7-9-13  .  4000 Roskilde

Bjerre Trykkeri og Forlag ApS

 

Lise Bjerre, litograf/grafiker

Din opgave fra start til slut  -  A-skilte, gadeskilte, bannere, plakater, streamers, roll-up, arkitekt- og arbejdstegninger, foldere, løsblade, visitkort, blokke, foreningsblade, konvolutter, brochurer.
Hæfter og foldere, A6, A5, A4. Laminering af A6, A4 og A3. Scanning af originaler til pdf, jpg eller tiff. Opsætning af tekst, logo, fotos m.v.

Til den nystartet: Er du ved at starte dit eget firma, strikker jeg gerne et starttilbud sammen til dig, med det du har behov for.

Til festen: Invitationer, bordkort, sange, menukort m.m.

Tlf. 47 31 26 65 www.bjerreforlag.dk

Jernbanegade 29A, 3600 Frederikssund 

Håndværkshjælpen ApS

 

Anders Lysholm Christensen, tømrermester

Håndværkshjælpen udfører alle former for tømrer og snedker opgaver. Vore servicebiler er udstyret med det rigtige værktøj, og desuden har vi et alsidigt værksted med professionelle maskiner, der gør os i stand til at løse mangeartede opgaver. Klar til store og små opgaver Vi udfører bl.a. reparationsopgaver, forsikringsskader, ombygninger, tilbygninger, udskifter døre og vinduer, gulve og lofter, men også tage og montage af ståltag og meget mere. Vi samarbejder med de lokale håndværkere indenfor byggefagene, og således er vi i stand til at løse opgaver i totalentreprise. De behøver kun at ringe et sted.

Tlf. 47 31 09 25 www.hvh-aps.dk   .  

Møllestien 5, 3600 Frederikssund .

Business Optimizer 

 

Mangler din virksomhed et boost?
Kunne du godt tænke dig at nå bredere ud, at din virksomhed bliver mere synlig, at I får mere salg, eller rammer en større målgruppe. Men du har endnu ikke gjort noget ved det, fordi det virker for uoverskueligt! Du ved godt at det vil kræve en større indsats, f.eks. mere markedsføring og muligvis større investeringer.

Business Optimzer er et firma som tilbyder viden og arbejdskraft til netop de opgaver du har brug for, men ikke selv har mandskab eller viden til. Du gør det du er godt til, vi klarer resten.

Vi er vant til at tænke i løsninger, både de kreative og traditionelle. Kontakt os med dine behov, så kigger vi på det og giver et uforpligtende tilbud.  .  

Tlf.: 61 45 64 10  www.business-optimizer.dk 
Solvænget 15  .  3600 Frederikssund

Renergi

 

Renergi sælger CO2 neutrale opvarmningsformer med god økonomi og høj komfort.

Vi importerer træpillefyr og solvarme fra ÖkoFEN, samt træpilleovne og brændeovne fra RIKA, både ÖkoFEN og RIKA har hjemme i Østrig og er producenter med fokus på høj kvalitet og kundetilfredshed.
Mob: 24 28 40 00 . www.renergi.dk

Skarndalsvej 16 . 3630 Jægerspris


Café 29 


kaffebar og kontorfællesskab
Hos mig, i Jernbanegade, er der mulighed for at leje sig ind i et lille kontorfællesskab, du kan bl.a. få adgang til kopimaskine, wifi, 1-5 dage om ugen som det passer dig bedst. Du kan også låne caféen til privatarrangement. Læs mere på 

Tlf. 47 31 26 65 www.cafe29.dk

Jernbanegade 29A, 3600 Frederikssund

Nor-Tech


PC-HJÆLP. Jeg kan hjælpe dig med at få:
Gør-Det-Selv ADSL til at virke, din PC på internettet og få din printer til at skrive ud m.m.

Jeg kan også hjælpe dig med: Opsætning af trådløs netværk. Installation af programmer f.eks. Office pakken og virus program m.m.
Ominstallerer din PC hvis det er nødvendig
Køb og installering af hardware til udvidelse af din pc f.eks. Ram, Harddisk, m.m

Tlf. 40 41 77 36 www.pc-hjaelper.dk
Bykærvej 6, 3600 Frederikssund  .  

Tag en god dag


Coach og foredragsholder

Tag en god dag! er foredrag, workshops og coaching med fokus på praktiske og enkle teknikker til at skabe en god dag hver dag, på jobbet og privat. Hvilken slags dag vil du ha' i dag? Hvad kan du selv gøre? Det er et valg. Gennem tag en god dag, skaber vi konkret positiv forandring, nu og i fremtiden. 
Det er let at være glad når livet kører på skinner. Men for at fastholde vækst er selvmotivation og fokus på muligheder nødvendigt, især i nedgangstider og ved store omvæltninger.

Coach i arbejdsliv
Tlf. 21 22 34 64   www.tagengoddag.dk 

Murerfirma


med stor spændevidde og erfaring.

Skal facaden renoveres,  taget udskiftes eller badeværelset moderniseres?
Så kontakt Allans Murerservice i Frederikssund.

Vi har mange års erfaring med at løse alle slags mureropgaver, hvad enten det er flisearbejde, reparationer, vedligeholdelse eller nybyggeri.

Vores dygtige og kvalitetsbevidste murere sikrer, at opgaverne bliver udført med sans for detaljerne og fokus på det gode håndværk.

Tlf. 60 74 06 00 www.allansmurerservice.dk
Sundbyvej 10, 3600 Frederikssund 

Kirstens Foto

 

Sørger for dine gode minder. Jeg er uddannet fotograf fra Key Point Photography Academy i Odense.
Et menneskets ansigt rummer livets erfaringer, oplevelser, sorger og glæder. Det er disse udtyk, der gør det enkelte menneske enestående, og som jeg gerne vil indfange gennem min fotografering.

Jeg tager gerne ud til virksomheder/institutioner i Frederikssund kommune hvis en særlig begivenhed skal fotograferes. Pris efter aftale.

Tlf.: 28 18 39 64   www.kirstensfoto.dk

havnegade 22 C 3600 Frederikssund

Unicom Nordic ApS


 IP-telefoni og mobiltelefoni med valgfrihed, fleksibilitet og service

Internet og telefoni med valgfri bindingsperiode – eller ingen bindingsperiode. 
Intet administrationsbesvær – Unicom klarer overflytning fra andet selskab uden nedetid. Behold frit virksomhedens telefonnumre – eller få nye numre efter eget valg.
Venlig og kompetent service – i serviceafdelingen møder du kun erfarne medarbejdere, der er klar til at hjælpe dig. 

Tlf. 70 26 20 60 www.unicom.dk
Holmensvej 4A, 3600 Frederikssund

Marius Persson Photography


Fotografering & redigering www.mariuspersson.dk

Marius Persson Photography tilbyder professionelle billeder til hjemmeside, Social Media, visitkort mv. Gennem et tæt samarbejde mellem kunde og fotograf bliver der skabt det bedste resultat, som både styrker virksomhedens forretning samt brand.

Der er mulighed for billeder i høj kvalitet ved brug af professionelt udstyr samt professionelt redigeringsværktøj til den efterfølgende færdigbehandling. Derudover vil der være mulighed for print i en række størrelser, efter virksomhedens ønske.

Tlf. 60 63 89 70 www.mariuspersson.dk

SAC Regnskab


Regnskab for mindre og mellemstore virksomheder

Regnskab - Jeg kan bogføre og ordne dit regnskab
Løn - Lad mig klare lønningsregnskabet
Rapportering - Hvilke rapporter er vigtige for dig?
Debitor og kreditor - Ønsker du hjælp til styring af disse?

Tlf. 22 41 75 43 www.sacregnskab.dk

Kornvænget 223 3600 Frederikssund

OK Køkken-Renovering Nordsjælland

 

OK Køkken-Renovering er en landsdækkende kæde og vores koncept bygger på genbrugs tanken om kun at udskifte de dele af et køkken, bad eller garderobe som er slidte - og det er typisk låger, hængsler, skuffer, bordplader og greb. Vi får produceret alle vores låger og bordplader hos danske producenter. Dels er det mere miljøvenligt at lægge produktionen i Danmark i forhold til transport, og dels sikrer det en hurtig samt stabil leverance. Lågerne produceres efter mål og kan bruges til alle køkkener.

Tlf. 52 19 61 00 Tlf. 6043 82 00  www.okkr.dk

Havnegade 11, 3600 Frederikssund


Bay Grafisk Bureau


Er en enkeltmandsvirksomhed lokaliseret i hjertet af Frederikssund. Jeg er specialiseret i at lave grafisk design, primært til print og tryk.  Logodesign, brochurer, bannere, flag, tekstil, annoncer, magasiner, rollups eller hvad dit hjerte ellers begærer. Hvis det kan trykkes på, kan jeg hjælpe dig med designet. 

Jeg har erfaring med serigrafi, offset og avistryk, og også digitalprint, både i store og små formater.

 Tlf. 27 21 60 47 www.baygrafisk.dk
Bruhnsvej 32 3600 Frederikssund

Flex-ren

 

Firmaets formål er at tilbyde hjemmesevice, som let daglig rengøring, hovedrengøring, kontorrengøring, indkøbsordning og ledsagerordning.

Virksomheden er etableret som en socialt ansvarlig og delvist socialøkonomiske virksomhed med udgangspunkt i at skabe arbejdspladser til primært fleksjobbere og andre sårbare mennesker.

Vi tager udgang i det rummelige arbejdsmarked med plads til medarbejdere, der stadig har mange resurser, men der ikke kan indtræde på arbejdsmarkedet på normale vilkår. Vi arbejder ud fra FNs 17 verdensmål med fokus på værdige jobs.

Tlf 30 20 53 89 

Ved Mosen 5 . 4050 Skibby

Trappemanden

 

Jens Wegener

Hos Trappemanden laver vi kreative trappeløsninger. Vi har mange års erfaring.

Vi har eget værksted, hvor vi producerer individuelle trapper efter kundens ønske.

Vi måler op, tegner 3D tegninger og monterer trapperne.

Slangerupvej 5, Strø . 3550 Slangerup

Restaurant Kalvø

 

Vi er specialister i at skabe succesfulde arrangementer for dig og dine gæster - så det huskes...

Vores MISSION på restaurant Kalvø:
At leverer det bedste produkt, på kvalitet, service og detalje, hver dag Restauranten har en unik beliggenhed med storslået og smuk udsigt over Roskilde Fjord samt den omkringliggende park. Vi har endvidere gode parkeringsforhold, ligeledes er vi handicapvenlige med god opkørsel samt handicaptoilet.

Restaurant Kalvø tilbyder alle former for fester og arrangementer til både private og erhverv.

Tlf. 47 31 02 25 . 20 18 02 25 . www.kalvoe.dk

Kalvøvej 20  . 3600  Frederikssund .