Medie team

Kontakt os for et gratis og uforbindende møde 

Fotograf

www.mariuspersson.dk

Marius Persson

MP@frederikssundsforum.dk

Tlf. +45 60 63 89 70

Social Media Marketing Konsulent

Mikkel Nielsen

MN@frederikssundsforum.dk

Tlf. +45 24 34 70 04

Facility Management www.Business-Optimizer.dk
Christopher Grothe

CG@frederikssundsforum.dk
Tlf. +45 61 456 410


Bliv en del af et forum der samler alt det bedste fra Frederikssund. www.frederikssundsforum.dk. Vi tilbyder erhvervslivet følgende, for kun 95kr pr måned:       God synlighed på Frederikssunds Forum

Gennem Frederikssunds Forum får din virksomhed en større synlighed via forummets mange besøgende og din virksomhedsprofil på sitet.

 

Bedre tillid til din hjemmeside

Din tillid til din hjemmeside forøges via Forummet gennem en bedre SEO samt Frederikssunds Forums besøgende kommer til at få kendskab til din virksomhed.

 

Netværkssparing og vejledning

Din virksomhed får derudover mulighed for netværkssparing med de andre tilknyttede virksomheder samt vejledning af os, der sidder i styregruppen.

 

Rabat på markedsføring på digitale medier

Gennem forummet er der mulighed for rabat på markedsføring på digitale medier gennem bannerreklamer, social media markedsføring osv.

 

Boosting af din virksomhed

Din virksomhed bliver boostet gennem det store netværk og den lange række af services, som der tilbydes i Frederikssunds Forum.

 

Forøgelse af din omsætning, flere kunder

Via boostingen af din virksomhed i Frederikssunds Forum forøges din omsætning og du får skabt flere kunder.

 

Bedre og målbare resultater

Gennem det erfarne team bag Frederikssunds Forum får du gennem vores services og som medlem generet bedre og målbare resultater for din virksomhed.

 

Ingen lange bindingsperioder

Via abonnementet får du mulighed for at få et stort netværk, mange services samt boosting af din virksomhed for 249 kr. i kvartalet uden binding.

 

Rabat på en række services fra andre i netværket

Forummet tilbyder en række services med alt fra Social Media Markedsføring, Virksomhedsboost, Indretning, Grafisk hjælp og Fotografering, som du som medlem får rabat på.

 

Boosting med SEO

Forummet er med til at booste din SEO på din egen hjemmeside ved, at din virksomhed bliver en del af forummet med din virksomhedsprofil.

Frederikssunds Forum er på nuværende tidspunkt ved at løfte Restaurant Kalvø tilstedeværelse på de sociale medier og benytte disse som kommunikationskanal, samt promoveringskanal. Dette har til formål at binde restauranten og dens kunder sammen ved at give kunder indblik i de mange kvaliteter restauranten besidder.


Med udgangspunkt i at optimere, så Kalvø's budskab står klar med den bedste og billigst løsning. som er f.eks. backend delen af selve Facebook markedsføringen. Det vil sige at vi bl.a. vil analysere hvordan reklamen tages imod både af målgruppen, men også af Facebooks algoritme. På baggrund af den analyse vurderer vi, hvilke reklamer, som skal fortsætte, og hvilke som skal tages ned. Derudover så består tilbuddet af opsætning af selve reklame strukturen, at lave kampagner, adsets, og adsne. Derudover vil vi implementere et stykke Javascript kode til hjemmesiden. Denne kaldes Facebook Pixel og har til formål, at Facebook kan se hvem der trykker på reklamen og på den måde, kan jeg definere en meget præcis målgruppe. Denne målgruppe bliver gemt og den vil også kunne

bruges i fremtiden til at markedsføre med. Denne præcise målgruppe gør at markedsføringen vil blive billigere, da annoncerne kommer ud til de relevante personer og derfor vil CPC værdien (Cost per click) være lav.


Grafisk billeder og 2 videoer, som er optimeret og klar til at blive uploade på diverse sociale medier og hjemmeside samt brugt som reklamer.

kommunikere Restaurant Kalvø budskaber gennem fængende tekster i forbindelse med opslag på restaurantens sociale medier.

DEEPRED_logo_DB-160
Marius-Persson-black-hiRes
golf
boomerang
111111
stoet-frederikssunds-erhvervsdrivende-940x400
falkenstenvin
waves

Hvad vi kan tilbyde inden for medie:


  • Facebook og Instagram annoncering
  • Analyse af promoveringskanaler
  • Målgruppesegmentering
  • SEO optimering
  • Input fra det unge segment
  • Video- og animationsmateriale af mad og produkter
  • Professionel fotografering samt redigering