cancer
Marius-Persson-black-hiRes
golf
boomerang
julemærkehjemmet
111111
stoet-frederikssunds-erhvervsdrivende-940x400
visit frederikssund

Lejemål

Her er muligheden for at se hvilken butikker eller andre ehvervslejemål man kan få i Frederikssunds kommune. Man kan altid kontakte os og spørger til et lokale, da vi ligger inde med en del erfaring med området. Så man får den bedste start med ens nye virksomhed.: info@frederikssundsforum.dk 

Månedlig leje: 3.600 kr.

15 m2

Tværstræde 14C, 3600 Frederikssund

Kontor i velfungerende erhvervsejendom med central beliggenhed i centrum

Kontoret er lyst og hyggeligt. Det overtages med nymalede vægge, sorte tæppefliser og loftarmaturer. Der er egen direkte udgang fra kontoret. Det kan også bruges til let lager.

Kontoret er den del af et selvstændigt lejemål i stueplan på i alt 125 m2., med 4 lydisolerede cellekontorer.

Lejemålet har adgang til fælles tekøkken, toilet og et mindre møbleret mødelokale/spiseplads med nyt bord og 4 stole.

Lejen indeholder også adgang til fællesfaciliteter i kontorhotellet på 1. sal, som omfatter stort møderum til ca. 30 personer, køkken samt kopirum. Lejemålet er ledigt og indflytningsklart.

Lejen er en bruttoleje inkl. drift, som indeholder varme, el, vand og rengøring af fællesarealer.

Ejendommen er yderst velholdt og præsentabel med synlig beliggenhed. Den er centralt beliggende tæt ved gågaden (ca. 100m) og i gåafstand til S-tog med forbindelse til København. Det tager ca. 40 min.

Som det fremgår i pressen bliver området yderligere styrket med en ny højbro til Hornsherred og en omfattende udvidelse af tilkørselsforholdene. Broen bliver indviet af Kronprinsesse Mary den 28. september 2019.

Det forventes også, at den nuværende Frederikssund-motorvej som starter ved Motorring 3 i Rødovre, bliver forlænget helt til Frederikssund. 

Parkering

Der er parkeringspladser med 2 timers gratis parkering tilknyttet ejendommen. Det er også muligt at tilkøbe en eller flere p-licenser.

Md. leje inkl. drift i alt 26.188 kr,

419 m²

Jernbanegade 13, ST. 3600 frederikssund

PRÆSENTABEL ERHVERVSEJENDOM MIDT PÅ GÅGADE

På Jernbanegade 13 kan du nu udleve erhvervslivet med den helt rigtige adresse.

Vi befinder os midt på en stemningsfyldt gågade, hvor mange købelystne folk færdes hver dag. Erhvervslokalerne ligger midt i gadebilledet med god synlighed og store facadevinduer, som skaber blikfang og lokker folk indenfor. Her bliver I en del af et levende erhvervsliv og jeres nye naboer består bl.a. af spisesteder, banker, specialbutikker, frisører og forretninger, der alt sammen er med til at tiltrække kunder.

Indenfor ses store og lyse lokaler, der står klar til at danne ramme om din restaurant, café, klinik eller eventuelt butik. Med så indbydende lokaler som disse, er alle muligheder stort set åbne.

Fra gaden træder I direkte ind i meget stort lokale med masser af lys og plads. Hvis du drømmer om at drive restaurant, så vil det her være den perfekte spisesal, imens køkkenet kan indrettes i den tilstødende kantine. Lokalet er også ideelt som en luksuriøs klinik eller en stor og indbydende butik. Afslutningsvis er der to afdelinger med toiletfaciliteter, der nemt kan opdeles til mænd og kvinder eller personale og kunder.

375 - 2.250 m²

Frederiksværkvej 20, 3600 Frederikssund

Kontor/sundhedshus centralt i Frederikssund - Fleksible indretningsmuligheder. Mulighed for handicapadgang og -toiletter. Lejemål opdateres i moderne stil i samarbejde mellem lejer og udlejer. Gode parkeringsforhold. Mulighed for showroom eller butik. Centralt placeret ejendom med lejemål til kontorbrug, sundheds- eller lægehus.

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde et eller flere lejemål i denne store ejendom, centralt beliggende i Frederikssund. Ejendommen huser i dag det populære Frederikssund Motionscenter og endvidere lager for Haldor Topsøe. Hertil findes ca. 2.250 m² ledigt kontorareal, som blot venter på den rette lejer, og en opdatering efter lejers ønsker. Udlejer ønsker at indgå i en dialog med potentielle lejere om indretningen, stilen og materialevalg. Således kan lejer få det præcis som ønsket. Lejemålene er fordelt i 2 bygninger med hver 2 etager, og en flot grøn gård i midten. Der kan etableres tag over gården, hvorved der skabes et atrium mellem bygningerne. Dette vil oplagt kunne fungere som lounge, mødeområde, kantine og reception m.v. Udlejer påtænker en større opdatering af ejendommens facader og på sigt en udvikling af ejendommen til boxbutikformål. Dette vil dog ikke have indvirkning på kontorbygningen, udover at udenomsarealerne opdateres, aktiveres og forskønnes, ligesom det vil skabe mere liv omkring ejendommen. Ejendommen er opført i built-up betonelementer og har fladt tagpaptag med ovenlysvinduer. Der er et skønt lysindfald i lokalerne grundet de mange vinduer på begge sider af bygningerne. Vinduerne er monteret med termoruder. Lejemålene. har i dag nedsænket flådeloft og gulvtæppe på gulvene, men dette kan ændres til kommende lejer. Der er meget gode parkeringsforhold omkring ejendommen, og lejer kan forvente at der allokeres et passende antal p-pladser til lejemålet.

Kontantpris. 13.000.000 kr.

3.905 m²

SMEDETOFTEN 9, 3600 FREDERIKSSUND


Stor udlejet erhvervs-/værkstedsejendom.

Ejendommen fremstår regulær og i fin velholdt stand. Hovedbygningen fremtræder som flere sammenbyggede enheder, hvor hver lejemålet er selvstændigt.

Ejendommen er generelt forsynet godt med el og varme, og er velegnet til forskellige formål og har mangle forskellige anvendelsesmuligheder jf. lokalplanen. Den nuværende anvendelse er hovedsageligt auto-/busværksted og service.

Desuden er der en administrationsbygning med kantine og bad- og omklædningsfaciliteter.

Udenoms arealer: Arealerne er belagt med fliser, således at parkeringsmulighederne er mange for lejerne og deres kunder.
Sælger oplyser at der er LED lys og er styret af tidsure og zoner som tænder selv.

Området: Der er let adgang til det øvrige erhvervsområde i Frederikssund, og også herigennem også meget let adgang til de større indfaldsveje mod København.

Kontantpris 2.695.000 kr.

873 m²

Hovedgaden 2B, 4050 Skibby


Veldisponeret lager/produktionsejendom med salgskontor samt to mindre kontorer og personalerum.

Veldisponeret lager/produktionsejendom.

Godt salgskontor/reception samt to mindre kontorer samt værksted.

Ejendommen har god facade mod indfaldsvej til byen samt mulighed for skiltning mod ringvejen.

Pladsen er befæstet og med meget fine parkeringsforhold. Pladsen er hegnet.


Årlig leje 430.000 kr.

543 m²

Ny Østergade 1D, 3600 Frederikssund

Centralt beliggende kontorlejemål midt i Frederikssund bykerne

Centralt beliggende butiks- og kontorejendom midt i Frederikssund bykerne med posthus og byens handelshovedstrøg som nærmeste naboer.
Ejendommen, som er opdelt i ejerlejligheder, er solidt bygget med to etager og delvis kælder i 1975 med betonsøjler og dragere. Facader og gavle er beklædte med brune mursten og eternitplader, taget er fladt og beklædt med tagpap og vinduer og udvendige døre er udskiftet for ca. 4 år siden til træ-alu. Ved ejendommens nordgavl er der anlagt parkeringsplads til ejendommens brugere og der er ligeledes parkering og vare ind- og udkørsel på bagfacaden. 
Ejerlejlighed nr. 4 er på i alt 543 kvm. og er beliggende på 1. sal og har i næsten 20 år været udlejet til alkoholambulatorium. Adgang til lejemålet sker fra selvstændig trappeopgang på ejendommens nordlige gavl. Indeholder direkte adgang fra trapperum til fordelingsgang med stor kantine/køkken til højre samt flere kontorer i varierende størrelser samt toiletkerne og te-køkken. Til venstre for fordelingsgang er der indrettet kontorer i forskellige størrelser og mødelokaler, alle er opdelte med lette gipsvægge, der kan flyttes alt efter lejers ønsker, idet hele lejemålet er indrettet fleksibelt med betonsøjler og betoondragere. For enden af fordelingsgangen er der stor lukket tagterrasse.
Gulve er overalt beklædte med linoleum og lofter er nedhængte gipssystemlofter med lysarmaturer. Vinduer er overalt udskiftet til nye for ca. 4 år siden.