Hotel Rådhuskroen


ligger på Frederikssunds hovedgade, Østergade, og byder på værelser med gratis WiFi og fladskærms-tv. Der er gratis parkering på selve ejendommen. Torvet ligger 1 minuts gang derfra.

De smukt indrettede værelser på Rådhuskroen Hotel har trægulv, skrivebord og eget badeværelse med bruser.

Frederikssunds station ligger 10 minutters gang derfra. Frederikssunds golfklub ligger 5 minutters kørsel fra hotellet.


Hotel Rådhuskroen ligger midt i Frederikssund. I en gammel bevaringsværdige bygning. Vi har 9 værelser alle med bad og toilet, gratis dk. tv kanaler og fri internet.

Hotellet restaurant Hedder Larsens bøfhus. Der for du serveret morgen mad. Det består af en terlærken med ost, pølser, frugt brød m.m samt kaffe te og juice.

Om aften er du også meget velkomme til at benytte Larsens Bøfhus.


Tlf. 47 31 44 66 www.hotelraadhuskroen.dk

Østergade 1,- 3600 Frederikssund

Skjalm Hvide Hotel


Dette lille, familiedrevne hotel ligger i Nordsjælland, 40 minutters kørsel fra centrum af København. Der tilbydes gratis WiFi og gratis privat parkering. Hillerød og Roskilde ligger begge 25 minutters kørsel derfra.

De moderne værelser på Skjalm Hvide Hotel har satellit-tv, skrivebord og eget badeværelse.

I Skjalm Hvides restaurant serveres danske retter med et fransk twist. Når vejret tillader det, kan gæsterne nyde mad og drikke på terrassen. Der serveres morgenmad indtil kl. 10.00.

Fritidsfaciliteterne på hotellet omfatter et spillelokale med billard og bordfodbold. Der findes også en komfortabel lounge.

Personalet anbefaler med glæde aktiviteter og attraktioner i området og hjælper også gerne med at reservere spilletid på nærliggende golfbaner.

Tlf. 4733 3389 www.shh.dk

Bygaden 1, Jørlunde,- 3550 Slangerup

Ferielejlighed Strandsegaard


Ferielejligheder til alle formål

Mangler du et sted at bo i en kortere eller længere periode, har vi ferielejligheder til alle formål. Så uanset om I er en lille familie, der vil holde sommerferie i smukke, landlige omgivelser, et større selskab, der mangler overnatning i forbindelse med familiefest på den nærliggende kro, eller håndværker, der mangler et sted at bo for en længere periode, har vi de perfekte ferieboliger til formålet.

Naturskønne omgivelser tæt på by og strand Strandsegård har adresse i naturskønne omgivelser. Der er kun 700 m til Roskilde Fjord, hvis du har brug for en hurtig dukkert, ligesom du på bare 20 min. kan komme til den skønne sandstrand i Hundested, der blandt andet er kendt for byens sandskulpturfestival, der afholdes hver sommer. Skal familien besøge hovedstaden, kan Københavns Rådhusplads nås på bare 45 minutters kørsel.

Totalrenoverede ferielejligheder med alle bekvemmeligheder På Strandsegård har vi renoveret nogle af vores længer, så de nu indeholder 7 totalrenoverede ferielejligheder, som vi lejer ud hele året. Vi har 4 lejligheder med plads til 4 personer, 1 lejlighed til 2 personer, 1 lejlighed til 7 personer og 1 lejlighed til 10 personer. Alle 7 ferielejligheder er udstyret med gratis adgang til Wi-Fi, fladskærms-tv med satellitkanaler, sofa, opholdsområde, veludstyret køkken med spiseplads samt eget badeværelse med hårtørrer. Der er naturligvis køleskab, ovn, komfur, kedel og kaffemaskine til rådighed i alle ferieboliger.


Tlf. 22 71 77 78  www.strandsegaard.dk

Strandsegårdsvej 1 3310 Ølsted

Færgelundens Motel & kursuscenter


Vi har mange års erfaring med at afholde arrangementer. Vi tilbyder fantastisk mad lavet af en kok, der har 30 års erfaring. Dertil er der tjenere og rengøringsmedarbejdere, som sikrer, at I ikke behøver at tænke på andet end jeres arrangement. Jeres kursus kan kombineres med en fest i vores fantastiske festlokale samt med overnatning og morgenmad. Vores enestående rammer gør, at vi kan skræddersy en løsning, der passer til jeres ønsker og behov. Vi er beliggende 40 km fra København samt 30 km fra Roskilde. Der er et direkte S-tog mellem Frederikssund og København, som sikrer, at I nemt kan komme herud.

På Færgelundens Motel & Kursuscenter kan vi hjælpe jeres virksomhed med et arrangement uanset om I ønsker en stor fest, et professionelt møde eller en spændende workshop. Vores kursuscenter i Frederikssund er beliggende i fredelige og hyggelige omgivelser ud til skov og fjord. Vi råder over inspirerende faciliteter, hvor der er fokus på god service og smukke, rolige rammer. Den friske luft kan ruske op i jeres rutiner og blæse nye idéer til. Ved at holde jeres arrangement hos os kan I komme lidt væk fra jeres vante rammer og skabe fuld koncentration om hinanden.

Har I brug for at blive rystet sammen i virksomheden, eller skal der udveksles ny viden om et bestemt emne? Medarbejdere og kunders opmærksomhed fanges nemmere med en god oplevelse. Vi har de perfekte fysiske rammer til et kursus, en konference eller fest.


Tlf 47 31 00 01 www.motel-kursus.dk

Skovnæsvej 2 - 3630 Jægerspris 

Femhøj


Femhøj er en gammel landbyskole i Gerlev nær Jægerspris, som er blevet ombygget til bed and breakfast.

Femhøj er hjem for masser af muligheder. Her kan du både tage en enkelt overnatning med din udkårne, holde en stor fest for familie og venner, eller holde kurser og konferencer. Du kan derfor nyde de nyrenoverede faciliteter på den måde, der passer lige præcis dig og dine behov.

Stedet indeholder 21 dobbeltværelser med tv, fri internet og eget bad og toilet, som både kan bruges i forbindelse med overnatninger eller praktisk benyttes, hvis hele stedet lejes, så gæster kan blive og overnatte. Det store selskabs- og festlokale stod færdigt i juni 2016 og kan benyttes til både fester, selskaber og kurser. Der er plads til 120 mennesker i lokalet.

Kursus & konference. hvis du har har brug for et sted at afholde et kursus eller konference er Femhøj ideelt. det store lokale er perfekt til undervisning eller oplæg i plenum med plads til 100 mennesker

De 21 værelser giver mulighed for overnatning i forbindelse med konferencer, som strækker sig over mere end én dag. Samtidig giver værelserne, samt stedets andre faciliteter, mulighed for at gå i mindre grupper og udgør således samlet de perfekte rammer for kurser og konferencer.

Mad og forplejning kan enten medbringes selv, eller aftales i forbindelse med booking.


Tlf 4752 2194 www.femhoej.com   

Hasselhøjvej 1 - 3630 Jægerspris 

Frederikssund golfklub


Frederikssund Golfklub er en medlemsejet klub, hvor det hyggelige samvær er en del af golfsporten. Du har adgang til både en 9-huls og en 18-huls bane, gode træningsfaciliteter med både overdækket drivingrange ,2 puttinggreen og et lækkert indspilsområde

Frederikssund Golfklub er en medlemsejet. klub og du er derfor, via klubbens generalforsamling, med til at bestemme, hvordan. klubben skal drives og under hvilke betingelser. Vi bestræber os på at give dig nogle dejlige golfoplevelser, og du er altid velkommen til at kigge forbi eller at ringe til sekretariatet, hvis du har spørgsmål til dit medlemskab eller dit brug af vores faciliteter. Klubben er stiftet i 1974 og kunne derfor fejre 40 års jubilæum i 2014. Vi flyttede til de nuværende arealer i 1991, hvor de første 9 huller blev anlagt. Vi råder i dag over både en 18-huls og en 9-huls bane. Vi har gode træningsfaciliteter med både drivingrange, 2 putting greens og et indspilsområde.


Tlf 47 31 08 77 www.gkgolf.dk

Skovnæsvej 9 - 3630 Jægerspris