Lunar Bank

Lunar er en digital bank med Danmarks bedste app. Vi gør hver dag tingene lidt lettere for over 150.000 brugere. Få et lækkert kort og konto gratis og prøv de skarpeste værktøjer.

Nyhed.: Lunar premium 

I Lunar vender vi alting lidt på hovedet. Derfor lancerer vi Lunar Premium, en opgraderet bankoplevelse til én, fast lav pris. Der er ingen skjulte hæve- og valutagebyrer, du får en rejse- og bagageforsikring inkluderet, du kan oprette virtuelle kort og styre din økonomi med tre bankkonti.

Er du på udkig efter landets billigste og mest brugervenlige erhvervskonto? Lunar Business gør det nemt at holde styr på finanserne ét sted. Både dem der går ind, og dem der går ud. Fra single-preneuren til company creators - så du kan bruge tid på din passion.

https://lunar.app/dk

Lendino

Lendino blev stiftet i begyndelsen af 2014 med en vision om at gøre det nemmere og hurtigere at låne og samtidig skabe en attraktiv udlånsmulighed for investorer. Lendino er en markedsplads for lån, hvor private og professionelle kan låne direkte til mindre danske virksomheder. Virksomheder ansøger nemt og hurtigt på transparente vilkår. Långivere tilvejebringer finansiering mod en attraktiv rente. Vi er 100 % online, uden filialnetværk og anvender teknologi til at spare penge, som vi giver videre i form af attraktive renter for både långivere og låntagere. Lendino er reguleret af Finanstilsynet

Bliv ambassadør.:Hvis du er rådgiver, tidligere bankansat eller har et stort forretningsnetværk, kan du blive ambassadør for Lendino.Du hjælper os med at finde kunder og får en henvisningskommission efter aftale for hvert udbetalt lån, du hjælper os med at finde. Som ambassadør får du en indføring i vores koncept samt løbende support.

Kommission: Hvis en ansøger, du har henvist, får et lån hos os, modtager du en procentdel af etableringsgebyret*. Procentsatsen afhænger af aftalen, du har med Lendino. En låntager hos Lendino betaler 2-4 % af lånesummen i etableringsgebyr, dog minimum 9.500 kr. Nærmere information kan findes i Priser og frister

www.lendino.dk

Flexfunding

Flex Funding formidler konkurrencedygtige lån til virksomheder, foreninger, selvejende institutioner m.v.

Få et nyt lån til din virksomhed eller indfri dine dyre banklån. Lån til din virksomheds vækst Medfinansiering fra Vækstfonden og den Europæiske Investeringsfond. Slip for bankens besvær og ventetider. Fast rente i hele lånets løbetid. Rente på 3,95 – 9,70% p.a. afhængig af risikovurdering og sikkerhedsstillelse. Uforandrede vilkår i hele låneperioden og ingen krav om årlig genforhandling. Hvem kan søge om lån? Alle virksomheder med et CVR-nummer kan søge om et lån.

Som hovedregel må du forvente, at der skal stilles sikkerhed for lånets tilbagebetaling. Oftest personlig kaution og/eller pant i fordringer, ejendom, køretøjer, driftsmidler o.l. Alle virksomheder kan helt uforpligtende søge om lån gennem Flex Funding. Dog må din virksomhed opfylde nogle grundlæggende krav: Dansk CVR-nummer – hvilket udover A/S og ApS også inkluderer enkeltmandsvirksomheder, foreninger, fonde med mere. Positiv egenkapital. Ikke være nyetableret (har udarbejdet minimum to årsregnskaber) Alle ansøgninger behandles fortroligt og vi kontakter naturligvis ikke dit pengeinstitut eller andre finansieringsselskaber. www.flexfunding.com

Jyske Bank

Det får du i Jyske Bank

I Jyske Bank tænker vi konstant i optimale løsninger for dig og din virksomhed. Bundlinjen er vigtig, og øget konkurrenceevne er målet. Men samarbejdet handler om mere det. 

Vi gør forskel på vores kunder. Det gør vi, fordi vi vil målrette samarbejdet efter netop din branche, din virksomhed og dine mål. Jo bedre vi kender dig, jo mere får du ud af os. Ude godt - hjemme bedst
Vi ved godt, at din virksomhed også fylder derhjemme. Derfor er det også vigtigt, at virksomhedens økonomi spiller sammen med din privatøkonomi. Hos os bliver du set som et helt menneske. Jyske Bank har 31 specialiserede erhvervsafdelinger. Derudover sidder vi klar til at hjælpe og rådgive din virksomhed i yderligere 38 af vores afdelinger i hele Danmark.


https://www.jyskebank.dk/erhverv

Handelsbanken

En lokal bank for din virksomhed

Hos os er det den lokale filial, der tager hånd om dine bankforretninger. Det er filialen, der kender din virksomhed og dit marked.

Bankforretninger 24/7

Du bestemmer, hvor og hvordan du vil udføre dine bankforretninger. Vi er her døgnet rundt, hele året. Udover din lokale filial er vi tilgængelige på digitale platforme.

Rådgivning

Vi tilbyder danske virksomheder kompetent rådgivning, som kan understøtte bedre likviditet, mulighed for højere afkast og øget kontrol.


www.handelsbanken.dk/da/erhverv

Sparekassen Sjælland

Som erhvervskunde i sparekassen har du fordel af, at vi er en stærk lokal bank med korte beslutningsveje og en enkel forretningsidé, der bygger på nærhed, tæt dialog og hurtig ekspedition. Kort og enkelt. Vi er tættere på dig og din virksomhed. Som erhvervskunde i sparekassen har du en rådgiver, du har tillid til, som kender dig og din virksomhed, og som kan træffe beslutninger lokalt, så du er sikker på at få kompetent og skræddersyet service samt hurtig ekspedition.

Erhverv i alle brancher er velkomne. Vi har rådgivere med indsigt i og specifik viden om små og mellemstore virksomheder og erhverv i alle brancher, som er klar til at hjælpe dig. Vi byder erhvervsdrivende velkommen i en af vores mange lokale filialer eller i et af sparekassens 9 områdecentre samt to større erhvervscentre på Sjælland og Fyn.

Vi har også landbrugsspecialister og erhvervsrådgivere med specifik viden om landbrug. Læs mere om, hvad vi tilbyder landbrugskunder.

Vi hjælper dig med finansiering og rådgivning, og vi går langt for at finde løsninger, når du står over for nye muligheder og udfordringer.

www.spks.dk/erhverv

Danske Bank

Hvis du drømmer om eller står over for at starte din egen virksomhed, kan vi hjælpe dig på vej. Din succes som iværksætter står og falder med den rigtige viden og støtte både i opstartsfasen og senere. Der er mange ting, du skal tænke på – for eksempel forretningsplanen, hvilke finansieringsmuligheder du har, og hvad det at starte virksomhed betyder for din privatøkonomi. Vi kan hjælpe dig med at komme hele vejen rundt og vejlede dig gennem udfordringerne, og hvordan du tager de næste skridt. Ekspertviden og løsninger til dig som iværksætter Vores tilbud til dig som iværksætter eller med en vækstvirksomhed er baseret på tilgængelighed, ekspertviden og digitale løsninger. Vi har rådgivere, der er specialister i iværksættere og vækstvirksomheder, og som kender deres udfordringer og behov. Du kan mødes med vores rådgivere online, når det passer dig, og med vores netbank kan du nemt overskue og håndtere både din virksomheds og din private økonomi. Har du brug for rådgivning eller hjælp, er vi klar på telefon 70 13 30 00. Vi kan hjælpe dig med, hvordan du kommer godt fra start, så du kan bruge tid på dine kunder og virksomheden. 


www.danskebank.dk/erhverv

Booomerang crowdfunding

er Danmarks første og største reward baseret crowdfunding–platform, hvor iværksættere, kunstnere, foreninger og andre kreative iværksættere kan rejse penge til at realisere deres gode idéer og projekter gennem økonomisk støtte fra enkeltpersoner – i egne og nye netværk.

På booomerang.dk kan du oprette dit projekt, hvis det falder indenfor én af vores mange kategorier. Findes din kategori ikke, så skriv til os og vi opretter den hvis det giver mening. Her kan du læse mere om, hvad crowdfunding og booomerang er.

Vil du gerne i gang med at oprette dit crowdfunding-projekt? Kom i gang med crowdfunding her.

Man tager med andre ord sagen i egen hånd og fører en kampagne for sin idé, hvor alle interesserede kan hjælpe projektet på vej ved at donere små eller større beløb efter eget valg. Ud fra devisen ‘mange bække små, gør den store å’, forsøges beløbet man skal bruge indsamlet. Crowdfunding kan oversættes til netværksfinansiering, og den er et alternativ eller supplement til den mere formelle og traditionelle fundraising.


www.booomerang.dk